Crèdits

Avís legal:
Informació general
En compliment de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic:
Titular de la pàgina web: Escola Municipal de Música Pau Casals
Escola Municipal de Música Pau Casals està domiciliada al Passatge del Tívoli, 3-7, 43700 El Vendrell, Tarragona. Adreça de correu electrònic de contacte: escolamusica@elvendrell.cat és l’adreça web de https://escolademusicapaucasals.cat mitjançant la qual ofereix als usuaris d’Internet informació sobre l’escola i els serveis que ofereix. Tel. 977 66 33 06.

Propietat intel·lectual
© Copyright Escola Municipal de Música Pau Casals, tots els drets d’explotació estan reservats. Els drets de propietat intel·lectual sobre el contingut íntegre d’aquesta pàgina web són propietat de Escola Municipal de Música Pau Casals Queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit. Tampoc s’autoritza:
* Presentació d’una pàgina del lloc web en una finestra que no pertany a l’Escola Municipal de Música Pau Casals per mitjà de “framing” “.
* La inserció d’una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de l’Escola Municipal de Música Pau Casals mitjançant “in line linking”.
* L’extracció d’elements del lloc web causant perjudici a l’Escola Municipal de Música Pau Casals conforme les disposicions vigents.

Responsabilitat dels continguts i dels enllaços
L’Escola Municipal de Música Pau Casals no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d’aquesta web i es reserva el dret d’actualització i modificació de la informació sense previ avís. Escola Municipal de Música Pau Casals no assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i errors en els enllaços als quals es pot accedir a través de la pàgina web. L’única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l’accés a una informació que pot ser del seu interès.

Dades de caràcter personal: política de privacitat
Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament a través d’aquesta pàgina web seran objecte de tractament automatitzat i s’incorporaran a un fitxer propietat de l’Escola Municipal de Música Pau Casals a utilitzar les seves dades personals per funcions comercials, permetent enviar informacions publicitàries relacionades amb els seus productes i serveis. Les seves dades podran ser cedides a altres empreses amb finalitats promocionals i publicitàries. Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, qualsevol usuari pot exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a:
Secretaria
Escola Municipal de Música Pau Casals
Passatge del Tívoli, 3-7, 43700 El Vendrell, Tarragona.
escolamusica@elvendrell.cat

El sistema de navegació i el programari necessaris per al funcionament d’aquest lloc web recull, en el curs normal del seu exercici, algunes dades personals la transmissió està implícita en l’ús dels protocols de comunicació d’Internet. Es tracta d’informació que no s’obté per ser associada a interessats identificats, però que per la seva naturalesa podrien, mitjançant la seva elaboració o associació amb dades de tercers, permetre’n la identificació. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web, així com també per controlar el seu correcte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament després de la seva elaboració.

Llei i jurisdicció aplicable.
Les anteriors condicions es regiran per la normativa espanyola.